Ce surprize ne aduce Apple in septembrie ?

Se pare ca Apple face un pas in fata si ne pregateste o surpriza de proportii la eventul din 9 septembrie. DigiTimes relateaza ca Apple ar fi facut un parteneriat cu OmniVision pentru a echipa modelele Touch, Nano si Classic cu camera foto de 3,2 megapixeli. Inca nu stim daca camera are si capabilitati video, dar ramane sa aflam pe 9 septembrie.

OmniVision has secured CMOS image sensor (CIS) orders for upcoming Apple iPods, according to market sources.

OmniVision will be the sole supplier of 3.2-megapixel CIS products for new iPod nano, iPod classic and iPod Touch models which will be launched in September, the sources indicated.

Pana acum s-a tot scris despre faptul ca touch si nano vor avea camera foto insa acum au aparut articole in care se afirma ca si iPod Classic va primi o camera foto. Pana acum toate aceste informatii raman in stadiul de zvon. Dupa parerea mea este lucru bun dar si un lucru rau si iata de ce: ideea e ca iPodul a fost creat pentru prima data cu scopul de a asculta muzica si atat. Apoi Apple a dezvoltat ideea si a creat chestii noi pe care le-a integrat in iPod, chestii ca podcast, audio books, artworks la melodii, fotografii, filme si de ce nu sa admitem ca si pasul cu iPod Touch a fost un lucru fantastic. Avem touch-screen, avem o groaza de aplicatii si jocuri, muzica, filme, internet prin wi-fi si am spus ca e ok. Singurul lucru pe care mi l-as dori ar fi un speaker integrat sau cel putin perechile de casti sa fie echipate cu speaker, insa cu camera s-a ajuns prea departe. Consider ca e o fita care ne va costa bani in plus in cazul in care vom dori sa ne achizitionam unul. Probabil camera ar fi utila pentru un twitpic sau un streaming qik. Dar sa nu tragem concluzii pripite si sa asteptam ziua de 9 septembrie si sa vedem ce ne pregateste Apple pentru noul sezon.

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer