iPhone XS & XS Max

Keynote-ul de aseară a fost unul interesant, iar pentru cei care nu au urmărit acest Apple Event, rezumatul ar fi: Apple Watch are un ecran mai mare ce acoperă o suprafața mai mare și este atât de inteligent încât îți poate face o electrocardiogramă on the spot.

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS și XS Max sunt evident mai performante (nu cu mult), iar A12 pare un chip extraordinar de performant care promite multe. Evident, pe parte de design și inovație nu am văzut prea multe, dar chiar și așa keynote-ul a impresionat prin energia caracteristică companiei și demo-urile de AR. 512GB, o cameră inteligentă și un procesor fain, împachetate într-un iOS12, fac din noile dispozitive un device destul de râvnit pentru viitorul apropiat, iar pe final ca un fel de “one more thing”, ne este prezentat iPhone XR sau o altă abordare a variantei SE pentru segmentul “new-entry”. Este de fapt un iPhone X cu performanțele de top de la XS, dar fără ecranul LED sau dual-camera. Chiar și așa, este un device de compromis care pare să țintească în două direcții.
Nu intru în detalii despre ce și cum fiecare, însă dincolo de brand și un marketing foarte bun, sunt micile lucruri care dacă sunt făcute cum și când trebuie, rezultă un telefon bun și stabil. Experiența personală din ultimii 8 ani pot confirma asta. Una peste alta, chiar mi-a plăcut ce-am văzut.
Prețurile sunt intr-adevăr ridicate, in special la iPhone XS Max, însă lumea uită că și competiția are relativ același segment de preț dacă optezi pentru un model cu spațiu și ecran mai mare, iar ceea ce te face să îți dai salariul pe ultimul gadget, ține de preferințele, utilitatea și mofturile fiecăruia.
Personal, nu aș face un upgrade acum, pentru că nu simt să-mi lipsească vreun feature din cele prezentate aseară, însă dacă aș face un joc de imaginație, aș alege un iPhone 8 256GB, iar de restul banilor m-aș bucura de un asfințit în Santorini alături de drăguța mea. Nu de alta dar viața se trăiește în clipe, nu în cipuri, iar pozele și mailurile se văd bine și fără Face ID. #Apple #iPhoneXS

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer