Kris Allen – American Idol 2009

Un an senzational pt American Idol. Momentele super funny de la inceput au destins oarecum atmosfera care urma sa fie tensionata de alegerea TOP 13. Intr-un final cei 13 concurenti au fost alesi. Adam Lambert, Alexis Grace, Allison Iraheta, Anoop Desai, Danny Gokey, Jasmine Murray, Jorge Nuñez, Lil Rounds, Matt Giraud, Megan Joy, Michael Sarver si Scott MacIntyre au fost cei care au avut sansa sa lupte pentru titlul de American Idol. Trierea a fost corecta pana cand au mai ramas 6 concurenti. Dar acum ca au ramas cei mai buni mi se pare greu sa spun cineva va castiga .. Asa ca concursul a oferit concurentilor mai multe teme: michael jackson night, rock`n`roll night, the american standards night si asa mai departe. Printre mentorii concurentilor s-au numarat Smokey Robinson, Jamie Foxx sau Slash.

Sincer dintre toti concurentii mi-a placut de Adam Lambert. Un baiat supra-numit “the rock-god” cu un range care rupe tot. Danny Gokey cu a lui voce ragusita a fost ok pana la un moment dat cand a incercat sa scoata un tipat de final care a fost catalogat de catre Simon Cowell drept “a horror movie”. Anoop Desai a fost baiatul sensibil cu moaca de arab care nu avea o voce care sa te dea pe spate. Cu toate acestea a mers destul de departe in competitie. Matt Giraud cu stea in frunte ( avea un cos sau ceva de genu pe frunte ) avea ceva din stilul Justin Timberlake. Voce cu falsetto, miscarile, imbracamintea si palariile..chiar puteai sa juri ca este o copie Justin Timberlake. Kris Allen nu mi s-a parut o voce nemaipomenita si cum am zis si mai sus Adam Lambert a fost vocea, prezenta si artistul care merita sa castige aceasta competitie. O persoana in fata careia oricine se putea descalifica din start. Pana si juriul a zis asta in diverse moduri. Si cu toate acestea Kris Allen a fost cel care a castigat American Idol 2009.

1 comments On Kris Allen – American Idol 2009

  • I really enjoyed the final 5 American idol group medley last night. It was moving to see Aaron Kelly eliminated however I think the other singers were better singers hence he had to go!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer