Viralul

Se tot viralizează pe ici pe colo niște știri care culmea, ațâță spiritul critic din oameni și creează controverse sau opinii. Cred că asta este cel mai bun cadou pe care l-a făcut secolul XXI, presei și mediei în general: VIRALUL.

Evident, internetul joacă un rol foarte mare în prezent, datorită ușurinței cu care îți poți posta gândurile pe “perete”. Revenind la subiect, am avut în ultima perioadă evenimentul din Piața Avram Iancu (Cluj-Napoca), cu femeia agresată de jandarmi la mitingul “pentru normalitate”. Mai apoi a apărut acea pozucă cu “monstrul” din tren, care a agresat verbal o femeie, dându-i lecții de parenting. Și lumea s-a revoltat, a repostat, a ripostat, a comentat, a creat vâlvă și deci.. a viralizat. Ei bine, nu zic că ar fi niște lucruri ok (referindu-mă la evenimentele menționate), căci așa ceva nu ar trebui să se întâmple într-un stat care are o oareșcare deschidere spre Vest și care prin esență este unul cu o istorie bogată (despre asta într-o altă scriere). 

În tot acest timp, moneda Euro este în creștere, guvernul și automat România trece printr-o schimbare, în lume se vorbește despre un “war on globalism”, iar noi dăm atenție unor știri care au menirea de a ne defocaliza de la ceea ce este cu adevărat important. Aaaa. și pisicuțe, fluturași și clipuri motivaționale în format square cu dungă sus și jos peste care este scris un text bait.

Isn’t brainwash awesome?!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer