Ziua lui Mos Ajun

Am fost la colindat. De mult timp n-am mai fost dar vreau sa spun ca a fost funny si pe deasupra am facut ceva bani si o plasa cu maruntisuri de sezon. Era buna ideea aia cu pancarta de gat dar as fi fost nesimtit nu ? Ei bine am trecut pe la cateva blocuri din cartere diferite si am dat peste cateva babute care plangeau de fericire ca am trecut sa o colindam. Simteai parca singuratatea de care este inconjurata si faptul ca s-a bucurat ca cineva a trecut cu colindul. E trist ! Am nimerit la apartamentul unui american care a fost luat cam pe … nepregatite. Ce sa stie el de traditii romanesti ? Ne-a invitat in casa. Apartamentu arata super insa nici urma de pregateala pentru colindatori. Deci am inceput sa colindam. Un colind in romana, apoi ca sa nu se simta aiurea am interpretat un colind in engleza. In momentul ala s-a ridicat si ne-a adus bani si cateva bomboane care in mod sigur erau pentru el. A fost foarte fain si nu cred ca voi mai simti atmosfera asta un an intreg. De sarbatori toti sunt buni unii cu altii, indiferent ca esti strain. Nu cred ca daca te duci prin martie sa ciocani la usa oamenilor, ei sa-ti deschida si sa te invite in casa si sa-ti mai dea si de mancare.

Astazi e ziua de Mos Ajun, iar maine vine Craciunul si deci … Mos Craciun. So exciteeeed ! Sa vedem ce-mi aduce Mosu. Oare s-a uitat pe wishlist-ul meu ?

1 comments On Ziua lui Mos Ajun

  • Nu stiu daca Mosul s-a uitat pe wishlist’ul tau insa cu siguranta stie ca ai fost un baietel cuminte!

    Si apropo de colinde…e atat de frumos sa ii vezi pe oameni privindu-te cu bucurie si urandu-ti sarbatori fericite incat te incarci parca pentru tot anul cu bucurie si putere de a trece peste toate..

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer