Apple In-Ear Headphones

apple_in-ear-remote-mic Mi-au atras atentia aceste casti datorita faptului ca sunt foarte sofisticate si fata de alte casti de acelasi gen, acestea vin dotate cu controale si microfon. Spre deosebire de multe alte casti de dimensiuni reduse, fiecare casca Apple In-Ear contine doua drivere de inalta performanta – un woofer pentru sunete medii si de bass si un tweeter pentru sunete de inalta frecventa. Aceste drivere dedicate asigura un sunet clar si precis pe intregul spectru sonor. Rezultatul? Vei auzi detaliile pe care le ratai cu alte casti. Capsula de control de pe firul castii din dreapta include un microfon si trei butoane. Cu aceasta telecomanda convenabila poti ajusta volumul, controla redarea fisierelor audio sau video (inclusiv redare/pauza si urmatorul/precedentul), poti inregistra memo-uri vocale si poti chiar sa raspunzi sau sa pui capat apelurilor de pe iPhone.

Dopurile moi, din silicon, sunt confortabile si se potrivesc perfect in ureche, creand o bariera care izoleaza muzica de mediul inconjurator. Sunt incluse dopuri in trei dimensiuni pentru ca tu sa fii sigur ca ti se potrivesc perfect. Tot incluse sunt o cutie usor de transportat pentru dopuri si o cutie speciala pentru cablul castilor.

In interiorul fiecarei casti se afla o sita din otel inoxidabil care protejeaza componentele acustice delicate de praf si reziduuri. Poti scoate sitele pentru a le curata sau pentru a le inlocui cu un set suplimentar, inclus in cutie.

Fata de alte casti in-ear gen Vibe Duo,  Sennheiser sau Beats by Dre, as inclina mai degraba spre Apple deoarece castile au dotari generoase la care mai adaug compatibilitatea cu iPod-ul si toate acestea la un pret cat de cat ok.

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer