BiblioLounge

Conceptul proiectului este conturat pe ideea unei biblioteci „altfel” – ideea se înscrie astfel într-un veritabil trend internaţional: transformarea spaţiilor publice, cum ar fi bibliotecile, nefrecventate de tineri, în zone multi-culturale vii, animate, interactive. Ne-am propus asadar sa transformam o sala aproape goala si rar folosita intr-un adevarat centru dedicat tinerilor, care sa iti permita sa te simti ca in sufrageria de acasa. Adica un fel de sufragerie publica a tinerilor. Adica BiblioLounge.

Aici poti citi intr-o pozitie foarte confortabila, poti lucra pe laptop sau tableta si de asemenea, poti veni cu prietenii sau colegii tai sa lucrati la proiecte, sa vizionati filme, sa beti un ceai sau pur si simplu sa socializati.

BiblioLounge pune la dispozitie conexiune internet wireless gratuita, un videoproiector, televizor cu DVD player, o gama variata de filme, acces la cartile din biblioteca, mobilier comod si decoruri moderne, totul intr-un spatiu care sa aminteasca utilizatorilor de caldura de acasa.

Mai mult, aici se pot realiza, din iniţiativele tinerilor înşişi sau ale altor ONG-uri interesate, workshop-uri, lansari, training-uri, vizionari de filme sau documentare, alte tipuri de evenimente publice si gratuite.

La cat mai multe initiative de genul. Bucurestiul are nevoie de locuri in care sa te poti relaxa, citi o carte in liniste sau sa stai pe tableta, notebook la o “gura” de net. Apreciez initiativa deschiderii unui astfel de loc si recomand sa faceti o vizita candva in viitorul apropiat!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer