Blackberry New Arrivals

Si iata ca a venit toamna iar la cei de la RIM se numara boboci ! Noi modele Blackberry au fost scoase pe piata in aceasta toamna sau cel putin anuntate. Din punctul meu de vedere ( nu stiu daca am mai spus-o vreodata ) Blackberry este un competitor serios pentru Nokia. Asa ca nu ramane decat sa vedem ce se va intampla pe piata GSM in viitor.

BlackBerry Storm2 9550

bb-storm2-9550-photo

Anuntat in Octombrie, telefonul se lasa asteptat pana spre sfarsitul anului. Cantareste 160 de grame si are o grosime de 14 mm. Displayul de tip touch-screen este urias avand o rezolutie de 3.25 inch se remarca prin senzorul de auto-rotire dand dovada ca au invatat cate ceva de la Apple. Memoria interna de 2 GB o poti extinde printr-un card microSD deci spatiul nu va fi o problema. Camera foto are si ea cateva caracteristici dragute. Dotata cu lentila de 3,15 MP,  autofocus, LED Flash i se mai adauga geo-tagging, si stabilizator de imagine. Deci avem o camera destul de buna cel putin pentru twitter & friends. In rest ca orice terminal Blackberry, terminalul are capabilitati 3G, Wi-fi, GPS, suita Office si chiar Acrobat Reader. Aceleasi caracteristici le intalnim si la BlackBerry Storm2 9520 singura diferenta fiind probabil designul.

BlackBerry Bold 9700

blackberrybold970001

Si-au stat cei de la RIM si-au slefuit designul, i-au dat un aer mai sofisticat si iata ce-a iesit ! Un terminal Blackberry de exceptie.

Fata de Bold 9000, noul terminal are mai degraba un aspect de Curve. Nu s-au schimbat prea multe dar totusi exista cateva diferente vizibile. Spre exemplu memoria ROM s-a marit la 256MB, iar camera foto a fost upgradata la 3.15 MP, autofocus, LED Flash si stabilizare imagine. Deci nu-s schimbari majore dar sunt cat de cat acceptabile pentru un upgrade al unui produs care s-a dovedit a avea succes daca vorbim despre Bold 9000. Nu sunt inca sigur si as fi foarte dezamagit daca Boldul nou nu ar mai avea spatele din piele. Ii dadea un aspect impunator si elegant si ar fi avut inca un plus la upgrade. Probabil unii doritori mai fitosi vor refuza upgrade-ul din cauza acestui aspect.

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer