Cum sa supravietuiesti Sfarsitului Lumii ?

Mai nou exista metode si idei ciudate de a supravietui Sfarsitului lumii. Nu-mi vine sa cred ca oamenii chiar cheltuiesc sume enorme pentru astfel de idei. Adica totusi, daca ar fi sfarsitul lumii totul s-ar termina. Nu cred ca un buncar de fitze ar rezista colosalului eveniment. Deci sa fim seriosi ! Iata ce articol citesc in Go4it :

Dacă te numeri printre cei ce cred că sfârşitul lumii este aproape, cu siguranţă eşti interesat de eventualele modalităţi de supravieţuire . Iată o soluţie care, la fel ca şi restul din categoria “Escape Doomsday”, se pretează oamenilor cu foarte mulţi bani: un buncăr ultra-modern, dotat cu filtre şi sisteme de ventilaţie performante, canalizare, provizii alimentare suficiente pentru a asigura hrana timp de un an şi multe altele.

Investiţia costat 10 milioane de dolari, dar compania care a construit buncărul (Vivos) speră să amortizeze aceste cheltuieli în 2012.

doom-bunker

Şansele ca afacerea să fie una de succes sunt chiar mari, ţinând cont de câţi nebuni cu bani trăiesc pe planeta asta. Din păcate, buncărul poate găzdui doar 4000 de indivizi, adică un procent infim din totalul de dezaxaţi care mişună pe pământ. Pardon, nebunii cu bani sunt de fapt excentrici.

sursa Go4it

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer