De vorbă cu “Replica Vedetelor” [Interviu]

A studiat chitara de la o varsta frageda si a participat la o multitudine de festivaluri de muzica usoara din Romania, iar numele sau este Andrei Neagu. Care sunt planurile sale pentru 2016? Artistul ne-a povestit in exclusivitate pentru Replica Vedetelor despre ele, dar si despre ce inseamna succesul in raport cu viata privata.

Replica Vedetelor:  Iti uram, in primul rand, la multi ani pe noul an! Ce planuri ti-ai facut pentru 2016? Te-ai gandit la cateva rezolutii pe care ai vrea sa le pui in practica in cele 366 de zile?
Andrei Neagu: Pentru inceput, vreau sa va trimit toate gandurile mele bune pentru anul ce tocmai a inceput. 2016 este pentru mine anul in care imi propun sa duc la bun sfarsit toate proiectele neterminate in trecut si in acelasi timp sa incep altele noi. Ce pot sa spun acum, este faptul ca am in plan sa lansez o piesa noua, iar asta se va intampla cat de curand.

Replica Vedetelor: Care a fost cea mai frumoasa dovada de dragoste pe care ai primit-o vreodata?
Andrei Neagu: Ma duc direct cu gandul la familie. In mod cert, nu exista termen de comparatie cand vine vorba de “dovezi de dragoste”.

Replica Vedetelor: Simti des iubirea oamenilor?
Andrei Neagu: Da. Chiar daca traim intr-o lume in care oamenii incearca sa-si ascunda latura sensibila. Un gest facut din proprie initiativa, o vorba buna, un zambet sau o intentie – toate astea emana iubire. O vedem peste tot. In fiecare zi. Trebuie doar sa deschidem ochii si sa o imbratisam!

Replica Vedetelor: La ce a trebuit sa renunti pentru a dobandi succesul in cariera artistica?
Andrei Neagu: Nu simt ca as fi renuntat la ceva. Fac ceea ce-mi place si primesc suportul moral din partea familiei si a prietenilor. Asta conteaza cel mai mult.

Replica Vedetelor: Care este rolul omului pe lumea asta?
Andrei Neagu: Fiecare om trebuie sa-si gaseasca propriul drum, sa lupte pentru ceea ce crede si sa lase un “ceva” bun in urma.

Replica Vedetelor: Cum faci fata acestui anotimp si ce iti face multa placere in zilele de iarna friguroasa?
Andrei Neagu: Sincer sa fiu, nu indragesc foarte mult iarna sau orice perioada friguroasa. Pe langa vremea de afara, totul pare ca se misca in slow motion. Cel mai bun remediu contra zilelor geroase, il gasesc in a vedea un film sau a canta la chitara.

Replica Vedetelor:  Care este gandul de care nu te despati niciodata?
Andrei Neagu: Dragostea pentru muzica si familia sunt gandurile care nu-mi parasesc niciodata mintea.

Replica Vedetelor: Fiecare are cate un lucru sau persoana fara de care nu poate trai. Enumereaza-ne trei.
Andrei Neagu: Nu pot trai fara .. sa citesc. Nu pot trai fara … muzica. Nu pot trai fara… mama.

Replica Vedetelor: Daca ai putea sa schimbi ceva in viata, ce ar fi? Sau lasi lucrurile sa mearga de la sine.
Andrei Neagu: Nu vreau sa schimb nimic. Totul este foarte imprevizibil si isi urmeaza cursul firesc. Sunt sigur ca lucrurile bune vor aparea chiar si daca nu incerc sa schimb ceva. Cred ca asta este adevarata frumusete a vietii.

Articolul original poate fi accesat aici.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer