Filme de vazut !

In ultima vreme ca a fost vacanta si am avut timp am vazut ceva filme dragute si in continuare as vrea sa enumar cateva ( nu toate ca nu mi le aduc aminte ):

  • 17 Again – un film care seamana cu “Vreau sa fiu mare”. O comedie interesanta care te face sa razi si s-o recomanzi mai departe.
  • The Boat That Rocked – o comedie retro cu si despre niste mici piratei batrani care traiau pe o barca si puneau muzica rock’n’roll la un radio pirat care devenise foarte popular la acea vreme in Marea Britanie. Incercarile guvernului de a inchide radioul sunt in zadar pana cand se intampla ceva gen “titanic” dar va las sa descoperiti voi singuri filmul. Merita cat de cat mai ales ca asculti numai muzica misto.
  • Pink Panther 2 – Inspectorul Clouseau revine ! Mai nebun ca niciodata, literalmente vorbind te vei caca pe tine de ras urmarind acest film. Surpriza este ca in film joaca actrita indianca Aishwarya Rai.
  • Showtime – Ce poate fi mai tare decat un film in combinatia Eddie Murphy si Robert De Niro ? Doi politisti care dintr-o prostie ajung sa joace intr-un reality show cu sau fara vointa lor. Depinde din unghiul cui privesti ..
  • Anger Management – Daca vrei sa pierzi vremea sau nu ai ce face vezi filmul asta. Adam Sandler, Jack Nicholson fac o treaba buna. Nu spun ca nu e un film ok sau o comedie care nu te amuza insa mi se  pare …tipic american.
  • Stranger Than Fiction – filmul asta pare super interesant si desi razi de vreo 2-3 ori pe la inceput apoi devine chiar palpitant si una peste alta este un film de nota 10.
  • The Breed – ca bonus iti recomand filmul asta ! Un film foarte infricosator pe care l-am vazut acum cativa ani pe HBO. Ce pot sa zic? Caini, caini si iar caini. Sa te fereasca Domnu sa vezi filmul asta noaptea.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer