Google Wave for everyone !

Deci gata cu vremurile in care cerseai pe twitter o invitatie de Google Wave fie pentru ca erai curios sa vezi cu ce se mananca serviciul, fie ca era un produs nou de la Google . Asa ca iata ca acum Google Wave este disponibil tuturor pe moca. Deci hai la testat Google Wave copii !

La sfârşitul lui mai 2009 era prezentat pentru prima oară Google Wave. Cei de la Google erau foarte încrezători că Wave va lua în curând locul altor medii online de comunicare precum mail-ul, forumul sau messenger-ul. Până acum, Google Wave putea fi accesat doar pe baza unei invitaţii. Începând de azi, oricine poate accesa şi utiliza serviciul Google Wave.

Adevărul este că, la un an de la lansarea oficială, încă nu am găsit o utilizare clară pentru acest serviciu. Deşi în teorie ar putea fi util în numeroase activităţi, practic mai este mult timp până când Wave va ajunge să fie folosit pe scară largă. Poate dacă va fi integrat în alte servicii, precum Gmail, de exemplu, va avea mai mult succes. Cei care nu sunt familiarizaţi cu Google Wave, pot afla mai multe din acest articol.

 

 

 

Sursa Go4It

 

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer