Hands-on iPods & Macbook Air

Astazi am avut ocazia sa pun mana pe noile iPoduri si Macbookuri de la Apple. As dori sa relatez cateva din impresiile pe care mi le-au lasat fiecare produs. Din capul locului spun ca designul si felul cum se simt in mana, te lasa pur si simplu fara respiratie!

iPod Shuffle

Ceva mai mic de atat nu poate exista. Simti ca-l pierzi in buzunar, iar daca ar fi sa-l compar din punct de vedere al dimensiunii cu ceva asemanator, as spune ca este la fel de mare ca o moneda de 50 de bani. Este un gadget cu si despre muzica. Muzica si atat. Simplu si la obiect. Well done Apple!

iPod Nano

Cand l-am tinut prima data in mana am zis ca e un shuffle dar din nou: shuffle nu are display. Deci era un Nano. Este foarte mic dar totusi este foarte destept. Imi place ca fata de celelalte iPoduri are si functie de radio. Mi-a placut meniul, interfata si cum poate fi totul incorporat intr-un ecran atat de mic.

iPod Touch

Momentan detin un iPod Touch 2G si pot spune ce diferenta uriasa exista intre cele doua generatii. Noul iPod Touch se simte putin mai greu in mana si da: chiar este foarte foarte subtire ! Ce m-a lasat fara cuvinte este displayul. Vorbim aici despre Retina display si tot ce pot sa spun este ca m-a fascinat intru totul. Este prima data cand vad ce inseamna Retina Display. Nu va pot explica cat de clar si luminos se vede totul sau cat de clar se vede textul chiar si atunci cand este zoomat. In rest totul este precum orice iPod Touch. Aaa! Ar mai fi camera foto/video care are si suport Facetime. Imaginea se vede super clara si tind sa cred ca se apropie de claritatea iPhone 4.

Macbook Air

S-a schimbat total designul. Ramane acelasi design superb de la MB Pro insa imbracat in straie noi. S-a renuntat la marginea neagra din jurul ecranului si s-a mai subtiat din grosime. Arata superb insa pentru Romania, noul Air mi se pare mult prea scump pentru ce stie sa faca. Modelul de 11-inch mi s-a parut simpatic si interesant din punct de vedere al ultra-portabilitatii.

Acestea fiind zise, Apple se pricepe sa surprinda prin design, fiabilitate si performanta, iar in Romania prin preturile… exagerate!

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer