HTC Google Nexus One

htc-google-nexus-one-finalCeea ce vedeti in imagine este un telefon marca Google. Pana acum cativa ani Google era un simplut motoras de cautare de care toti ne folosim zilnic. Tot internetul trece prin GOOGLE. Acum baietii s-au gandit ca dupa un Google Chrome, Google Earth sau Chrome OS ar fi timpul pentru un telefon. N-au vrut sa porneasca de jos cum a facut-o Apple ci din contra: au vrut sa dea lovitura din prima. Astfel HTC si Google au creat Nexus One.

Telefonul foloseste sistemul de operare Android ceea ce e ciudat pentru HTC care pana acum a scos dispozitive pe platforma Windows Mobile. Cateva caracteristici ale telefonului includ abilitatea de a transcrie vocea in text, functia de noise canceling, asistenta voce in timpul condusului si lista poate continua.

Cateva din caracteristicile hardware ale dispozitivului ar fi procesor de 1 Ghz Qualcomm 8250, 512 MB RAM, card microSD 4 GB, o camera foto de 5 MP cu flash si zoom digital, GPS, Bluetooth sau suport Wi-Fi. Telefonul cantareste 130 de grame si are o grosime de 11.5 mm. Ecranul de 3.7 inch pare a fi destul de decent pentru a vedea fisiere video H.263, H.264 sau MPEG-4, ca sa nu mai vorbesc de navigarea pe internet care va fi foarte comoda.

100106074211resized_Google_Nexus_One_Smartphone

Una peste alta Google s-a gandit sa scoata un telefon cu caracteristici high-end si sa nu astepte ani intregi pentru a upgrada telefonul precum a facut-o Apple. Telefonul a fost lansat pe 5 ianuarie si este disponibil la un pret de aproximativ 529 $

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer