iPad de 7-inch ?

Se pare ca zvonurile privind un iPad de 7-inch incep din nou sa apara, dar de data aceasta nu se mai spune nimic despre un port mini USB. Potrivit producatorilor de componente din Taiwan, noul iPad va avea retina display si 128GB memorie interna – totul intr-un package de 7-inch. Pe langa toate acestea, noul iPad va avea si camera, care poate fi considerat un pas in fata pentru acest dispozitiv.

In timp ce retina display este un lucru bun si util pentru tablete, este mai mult probabil ca ecranul sa aibe o rezolutie mai mare decat versiunea curenta, insa nu la un nivel la care sa fie considerat ca fiind retina display. Spatiul de stocare de 128 GB este deasemenea un lucru bun. Pana la urma, daca micutul iPod Touch poate inmagazina 64GB ( flash memory ), de ce oare un gigant iPad nu ar putea sa aibe spatiu de 2 ori mai mare?

Luand in considerare tendinta Apple de a reimprospata colectia de la an la an, aparitia unui nou iPad in primele luni ale lui 2011 nu ar trebui sa socheze pe nimeni.
Ceea ce ma socheaza cu adevarat este un iPad de 7-inch care dupa parerea mea nu isi are rostul pentru ca si asa ecranul de 10-inch este destul de mic. Avem in prezent iPhone/iPod Touch cu display de 3.5-inch, iPad de 10-inch si Macbook-uri cu display de 13-inch. La ce ar fi util un iPad cu un ecran mai mic daca exista multe alte posibilitati? Dar sa nu improscam cu nisip inca, pentru ca este doar un zvon la urma urmei, nu-i asa?

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer