Problemă iPod Classic

De câteva zile am observat că ascultand unele melodii (din ce-mi amintesc ar fi mai exact Zucchero – Il Volo și Eros Ramazzotti – Cose dela vita. Frumoase melodii nu?) după câteva secunde sare la următoarea.

iPod Classic

Am verificat în iTunes să văd dacă și aici au probleme de skip. Pe MacBook în iTunes totul cântă fără probleme. Pe iPod însă nu. Apoi am încercat să verific iPod-ul cu Disk Utility. Mi-a zis ca HDD e ok. Buuun! Am mai încercat ceva apoi: am derulat melodia peste momentul unde sare la următoarea și surpriza a fost să văd ca melodia continuă să cânte. Acum stau și mă întreb ce problemă are. Este de soft, hardware sau de syncronizare? Mă gândesc că se poate să aibe vreo legătură cu situația în care câteodată după ce sincronizez iPod-ul in iTunes, după mesajul “Sync is complete” îmi apare din nou “syncronizing” și deci nu pot să-l decuplez. și syncronizează până mâine. Așa că se întamplă ca în acele dăți să-l decuplez manual chiar daca dacă nu și-a terminat treaba.

Update 1. O sa incerc sa editez si ID-Tag-ul din .mp3 ca sa-l bage in seamă iTunes la resincronizare. Rămâne de văzut cum se comportă.

Update 2. Am încercat și asta și n-a mers. Sare exact aceleași melodii chiar dacă le-am editat și deci s-au resincronizat. Nu știu ce să fac! Am următoarele soluții:

– să șterg .mp3-ul cu pricina și să-l înlocuiesc cu altul din altă sursă
– să dau unsync la tot ce am pe iPod si apoi Sync again
– să formatez discul fizic in HFS Journaled
– să stau liniștit și să mă duc cu “dovezile” la Noumax/iStyle

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer