Zucc, media și alte gânduri

Într-o lume în care umanitatea nu a fost niciodată mai aproape de un conflict ce poate degenera într-un război, oamenii sunt ignoranți iar media ne îndoapă cu știri de “pansament”. Câtă coincidență ca tocmai acum să avem ca eveniment de mare interes, audierea lui Zuckenberg (audiere la care au participat tocmai oamenii care au cotizat în campaniile politice). Nu mai vorbim despre faptul că toată audierea a fost un mare râs, întrebările fiind blânde și deloc în contextul faptului că Facebook dar și companii 3rd party afiliate, ne ascultă, ne citesc sau cunosc viața, dând-o la schimb pe câțiva șfanți.

Altfel, știrile importante se află în spatele tuturor cancanurilor precum audierea lui Zucc sau faptul că “Despacito” a fost dat jos de pe YouTube de către o grupare de hackeri, tocmai când a ajuns la 5 miliarde de vizualizări. Așa că în timp ce lumea era “hrănită” cu diverse dude, în Siria a avut loc o noua inscenare a unui atac cu arme chimice, pretext perfect pentru SUA și Vest de a interveni militar în Siria.

Altfel, folosind Twitter ca și canal de comunicare, Trump amenință cu un atac armat asupra statului sirian, trimițând deja un distrugator și un portavion spre Siria.
Rusia a declarat ca in caz de orice agresiune militara, vor fi consecinte foarte grave. Practic dacă un singur glonț american, atinge un singur militar rus, putem risca o ploaie nucleară de mari proporții, având în vedere că cele două state în cauză dețin peste 10000 de focoase nucleare.

Câteva link-uri de lecturat:

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/984022625440747520

https://www.rt.com/news/423774-us-missiles-targeted-russia/

https://www.paulcraigroberts.org/2018/04/09/threshold-war-paul-craig-roberts/

https://www.rt.com/news/423774-us-missiles-targeted-russia/

https://www.rt.com/usa/423802-trump-get-ready-russia-missiles/

Deși nu cred că se va ajunge la ceva atât de grav, trebuie ca măcar să fim corect informați și să vedem ce este în fața ochilor.

Ah! Era să uit: dacă Despacito a fost dat jos ca o conspirație de marketing pentru a face 6 miliarde de views din curioșii care vor să se convingă de breach-ul din curtea YouTube?!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer