Album Review: Trey Songz – Trigga

Vești grozave pentru fanii Trey Songz. Albumul Trigga este out și pe val.  De pe album au fost deja câteva single-uri precum Na NaSmart PhonesForeign sau Change Your Mind.

În câteva piese apar artiști precum Juicy JJustin Bieber sau Ty Dolla $ign, albumul fiind produs de nume sonore gen Alvin IsaacsBryan “Composer” NelsonDa Internz, DJ Mustard, The InsomniakzMikely Adam and Soundz.

 

Trey_songz_trigga

Am fost fan Trey de când mă știu, iar stilul lui inconfundabil de a interpreta, sample-urile vocale “Come down” și baladele cu iz erotic m-au ținut întotdeauna în loop: “Oare ce mai scoate Trey?!”

Pe “Trigga”, Trey și-a arătat abilitatea de a cânta și a da face un ușor rap, jonglând printre piese cu și despre sex, drink și câteva secvențe inspirate probabil din viața personală. Nu de alta, dar uneori este mult prea evident..

Dar de pe ultimul album al lui Trey lipsește acel “ceva”. Dacă facem o trecere prin album găsim elementul de entertaiment, însă nu-l face cu mult mai memorabil decât celelalte 5 precedate. Tot catch-ul este în piesa “Na na na”, piesă produsă de DJ Mustard, folosindu-se un sample de la Teena Marie (Fugees) – “Oh La La”.

Îmi plac piesele, îmi place starea și povestea conturată în jurul beat-urilor și al liniilor melodice. În Smart Phones, Trey pendulează între a băiatul rău care este bun spunând la un moment dat ceva de genul “time is nor on our side” într-un mod atât de suav și frumos încât uiți complet că piesa este despre telefonul care a apelat-o din greseala în buzunar pe iubita cântărețului în timp ce acesta era în compania celeilalte tipe. Și este un fact: Trey a știut să cânte suav despre lucruri aparent rele, un alt exemplu fiind “Disrespectful”.

Trey Songz ocupă un loc important pe lista de contemporani R&B, dar, probabil, o auto-reflectie și câteva riscuri pe plan muzical scot la lumină faptul că s-a întrecut pe sine. Cât despre album, mie îmi place la nebunie (exceptând câteva piese). Este catchy, hitos, are poveste și stare, sound-ul este impecabil, te face să te miști și .. este pe “val”. Go get it!

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer