Despre noul meu single “Vrăjitoarea”!

Astăzi am lansat noul meu single “Vrăjitoarea”. În mod normal, lansările de piese le acompaniez cu un vizual, așa că filmarea videoclipului a coincis cu perioada stării de urgență. Piesa fiind gata de ceva timp, am decis că nu mai avea rost să aștept foarte mult. Dar revin imediat la povestea videoclipului, pentru că vreau să vă povestesc despre piesă și conceptul din spatele ei.

Ideea melodiei mi-a venit într-o stație de autobuz în timp ce o așteptam pe “vrăjitoarea” despre care vă cânt în această melodie. Nu a durat mult să scriu câteva notițe cu idei de versuri în telefonul meu, pentru ca ulterior să le dau un “flavor” poetic și mai apoi să le încorporez în versuri cu rime, care ulterior s-au transformat în strofe. 

Cred că cireașa de pe tort o constituie bridge-ul melodiei, pentru că acolo sintetizez exact sentimentele care m-au inspirat în tot acest proces. Cu siguranță ai simțit cel puțin o dată în viață cum este să te îndrăgostești atât de tare, încât să te simți atras și “vrăjit” de acea persoană. Nu îți mai trebuie nimic în afară de prezența ei. Ei bine, exact așa au ieșit și versurile: “Mă descânți și mă vrăjești / Mă deochi și mă succești”

Pentru videoclip, îmi imaginasem deja un scenariu cu o poveste interesantă și fete ce întruchipează ispita sub forma “vrăjitoarei”, însă până să pun la punct toate detaliile a apărut toată nebunia cu starea de urgență, astfel încât a trebuit să reiau, să reconsider și să regândesc tot proiectul. Într-un final, am decis să fac un video homemade, care să aducă un zâmbet pe buzele privitorului. Și după cum au decurs lucrurile, îmi dau seama tot mai mult de faptul că nimic nu este întâmplător, sau că în acest caz acesta este videoclipul perfect pentru piesă. S-a tot postat pe social media cu hashtagul #StamAcasa, datorită oamenilor care încurajau la autoizolare. Ei bine, acest hashtag a prins viață în clipul piesei „Vrăjitoarea” datorită ideilor ingenioase și creativității fiecăruia de a se manifesta așa cum își dorește în decorul propriei case. Totuși, câteva elemente s-au păstrat și au fost primite extrem de bine de toți cei care au răspuns afirmativ la provocarea de a fi în acest clip, cum ar fi dansul comun. În realizarea clipului au fost implicați peste 20 de oameni, printre care: Diana Marina Andrei, Ana-Maria Calița, Mihaela Ceaicovschi, Ana Crăciun Lambru, Cătălina Popa, Isabela Francesca, Crina Zvobodă, George Tănase, Magicianul Verdini, Cezara Munteanu, Ioana Barbu sau Andy Ionescu.

Odată cu videoclipul, am lansat și o provocare pentru toți cei cărora le place mișcarea. Tot ce trebuie să faci este să te filmezi dansând coregrafia din prerefren sau refren și să postezi cu hashtagurile #VrajitoareaDance sau #VrajitoareaChallenge pe rețelele de socializare (Facebook, Tik Tok sau Instagram).

De asemenea există si platformele Soundcloud și Bandcamp unde puteți asculta piesa în format audio. În plus, pe Bandcamp, îmi puteți cumpăra piesa dacă doriți să îmi susțineți demersul artistic.

Sunt foarte bucuros de această lansare și sper ca atât piesa cât și videoclipul să ajungă în sufletele voastre și în playlistul cu piese preferate. Pe final, vreau să clarific un lucru pentru că am tot primit această întrebare: piesa nu va fi disponibilă momentan pe magazinele online sau serviciile de streaming (Apple Music, Spotify șamd), deoarece doresc ca totul să fie lansat când apare albumul. 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer