Am lansat “Prea Departe”

Recunosc! Îmi plac zilele în care vin în fața voastră cu un proiect nou, așadar, astăzi am resimțit același entuziasm ca de fiecare dată. În continuare consider că muzica înseamnă mesaj și emoție, iar “Prea Departe” este acel cântec care vorbește despre un moment prin care trecem cu toții la un moment dat în această viață.

Țin să le mulțumesc oamenilor care au fost parte din această piesă: Mihai Munteanu (chitară electrică), Adrian Neacsu (bass), Bidascu Silvestru (pian), Mihail Doman (strings), Cristian Siteavu (mix & master).

Tot acest proiect m-a ambiționat să explorez și zona de video, acest clip marcând primul videoclip regizat și filmat de mine. A fost o adevărată provocare și mă simt entuziasmat de rezultatul final. Desigur, nu aș fi putut reda emoția piesei, fără Cătălina Popa, care este un om foarte talentat cu acting impecabil și multe idei “out of the box”.

Când am început producția acestei piese, aveam în minte un scurt interludiu, însă tot procesul de producție m-a purtat organic spre ceea ce înseamnă astăzi #PreaDeparte.

Andrei Neagu - Prea Departe
Andrei Neagu – Prea Departe (Artwork)

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer