Apple Magic Trackpad

Desktopurile Apple au de acum incolo trackpad. De ce Macbookurile sa profite de toata distractia ? Noul trackpad Magic Trackpad ofera proprietarilor de Mac Pro si iMac capabilitati multitouch, gesturi, si conectivitate Bluetooth.

Trackpad Magic este de fapt o versiune mai mare a touchpad-ului intalnit pe MacBook Pro, insa cu 80% mai mult spatiu pentru swiping si pinching. Intreaga suprafata actioneaza ca un buton, deci poate fi, de asemenea, un posibil inlocuitor al mouse-ului clasic. Iti poti configura, activa sau dezactiva gesturile trackpadului dupa preferinte din System Preferences.

Daca iti place sa lucrezi de la distanta, funcţionalitatea Bluetooth va permite sa-l operezi pana la 33 metri.

apple_battery_charger

Ca si alte cateva periferice Apple, Magic Trackpad este alimentat prin intermediul bateriilor, probabil, un cablu USB fiind mai inestetic. In acest scop, Apple a lansat, primul lor incarcator de baterie, care vine cu sase baterii AA si se mandreste cu cel mai mic consum fata de alte incarcatoare similare. Bateriile cu care vine incarcatorul sunt concepute sa reziste timp de sute de incarcari.

Intentiile trackpadului Apple au fost un mister date fiind zvonurile din Februarie, insa acum este oficial. Magic Trackpad este disponibil acum, la un pret de 69$.

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer