Nokia N8

Prin februarie, Nokia ne-a oferit un demo al lui Symbian^3 dar la acel moment, ne puteam imagina un OS reinoit doar in cuvinte si imagini. Acum insa, putem vedea dispozitivul in actiune !

Nokia a introdus N8, primul smartphone care poate rula Symbian 3. Printre caracteristicile dispozitivului amintesc: display touch-screen de 3,5-inch cu rezolutie 640×360 care se preteaza bine la unele dintre noile modificari la Symbian, cum ar fi modul single-tap, adaugarea multipla de home screen si abilitati de customizare. In plus, display-ul va avea capabilitati multitouch.

Multimedia joaca deasemenea un rol imens pentru N8. Smartphone-ul vine cu o camera de 12 megapixeli cu lentila Carl Zeiss si un blit cu Xenon. Este de asemenea, capabil de inregistrare si redare video HD, la care se adauga o iesire HDMI si sunet Dolby Digital Plus Surround, astfel ca te poti lega cu acesta la sistemul home theater. In deplasare, N8 vă ofera acces la Web TV pe canale cum ar fi CNN, E, Paramount sau National Geographic. Am mentionat ca acest smartphone vine cu o memorie interna de 16GB plus un slot microSD de expansiune?

Cu noua accelerare grafica 3D, Nokia se transofrma instant intr-un dispozitiv gaming. Bineinteles, fiind un telefon Nokia, veti avea acces la serviciile companiei Ovi, inclusiv App Store Ovi si navigatie gratuita cu ajutorul Ovi Maps ( personal optand pentru alt soft fie el contra-cost ).

Ce concluzie putem trage? Nokia tine pasul cu tehnologia si astfel a reusit sa puna laolalta tot ceea ce este esential si inseamna multimedia, cu toate ca gurile rele spun ca mai e de lucrat la OS.

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer