Campania Electorala

Se apropie cu pasi repezi ziua in care vom fi nevoiti sa votam. A merge la vot este dupa parerea mea un lucru important si obligatoriu pentru orice cetatean. Chiar daca unii vor avea conceptia ca daca nu merg la vot e mai bine ca vezi Doamne n-au cu cine vota. Intr-adevar chiar daca nu avem persoane 100% competente si care sa inpire incredere in tot ce spun ca vor sa realizeze in anii de mandat, un lucru este sigur: trebuie sa votam! Anul asta putem sa ne schimbam presedintele. Un presedinte de tip bufon pe care toti il vor afara. Prin campania BYE-BYE Basescu presedintele nostru drag si scump are ocazia sa vada cat de iubit a fost. Cat de bine “am trait”.  La inceput am crezut ca se va schimba ceva insa am avut parte de 5 ani de cacealma + faze penibile si fraze memorabile pe care un presedinte normal nu le-ar spunde niciodata. Acum Basescu ar incerca o strategie gen “Basescu pentru Bucuresti”. Exact in fata pasajului ( in plin santier ) s-a montat un banner urias pe care scrie : Basescu pentru Bucuresti: reabilitarea liniei 41, terminarea pasajului Basarb. Intr-o incercare disperata de a castiga alegerile a strans la Pitesti sustinatori din toate colturile tarii, umpland astfel orasul de portocaliu. In rest campania mi se pare una foarte bine pusa la punct insa cu prea multi bani aruncati degeaba. Avem chiar o campanie online prin care canditatii si-au facut websituri + conturi de twitter, facebook ca sa nu zica lumea ca nu-s viitori presedinti trendy. Si avem asa:

basescu
oprescu
crin 2
geoana

Acum fiecare dupa posibilitatile lui. Dupa parerea mea siteul lui Basescu si al lui Crin mi se par cele mai aratoase si mai complexe.

Si acum tragem o linie! Toti canditatii au impanzit orasul cu bannere, flyere, chibirturi, balonase, pixuri, afise, promisiuni sau isi fac websituri pompoase, organizeaza concerte si aparitii in public deci pe scurt prea multi bani aruncati degeaba. Mult zgomot pentru nimic ! Sa vedem noi cine iese presedinte dupa  tot showul asta. Aveti grija cu cine votati !

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer