Frumusețea clasică merită susținută

Eram într-o sală de operă. Înconjurat de mulți oameni, dar în acea seară erau mai ales doamne. Știu că stăteam sprijinit de perete și le admiram de la distanță. Privirea mi-a alunecat pe chipul unei doamne mai în vârstă, cu riduri fine de expresie și cu un zâmbet larg. Când și-a trecut mâna prin păr, i-am sesizat palma albă, ce părea fină. Unghile îi erau îngrijite. Toate doamnele din jurul meu arătau foarte bine și se vedea faptul că se și simt astfel.

După spectacol, întâmplarea a făcut, ca la ieșire, să ajung față în față cu această doamnă. Nu m-am putut abține, cuvintele au țâșnit cu forță:

  • Sunteți foarte frumoasă!

Colțurile buzelor i s-au ridicat și a articulat:

  • Ce vârstă îmi dai?

Ah! Această întrebare capcană! Am spus adevărul, dar aveam inima cât un purice.

  • 40?
  • Dacă adaugi 10, mi-a spus surâzând.
  • Acest fapt nu-mi schimbă cu nimic observația inițială, doar o întărește.
  • Hai că-mi placi, dar de Juvinity, Acidul Hialuronic și Vitamina E ai auzit?

Despre Acidul Hialuronic mai tot auzisem, știam că femeile îl folosesc atât în interior prin injecții, dar și în exteriorul pielii, fiind ingredientul mai multor creme și loțiuni. Știam clar că asigură nivelul optim de nutriție al tenului și hidratează în profunzime. Rolul Vitaminei E credeam că e acela de a susține imunitatea organismului, dar nu mi-a luat mult să aflu de la doamna misterioasă că protejează Acidul Hialuronic, fibrele de colagen și elastina pielii. Juvinity în schimb nu-mi spunea nimic. L-am și stâlcit încercând să reproduc cuvântul.

  • E molecuta tinereții, m-a lămurit doamna, întârzie îmbătrânirea metabolică și revigorează replicarea celulară. Noi oamenii spunem că ”frumusețea e în ochiul privitorului” și nu greșim cu nimic. Dar, de multe ori, toți suntem de acord că ”ceva sau cineva e frumos” și nu există niciun semn de întrebare legat de asta. De exemplu: Grace Kelly, Lavinia Gardner și binecunoscuta Marilyn Monroe au fost diferite, nu?
În stânga Grace Kelly, în mijloc Marilyn Monroe și în dreapta Lavinia Gardner. Sursa: Wikipedia
  • Da. Ava Gardner era brunetă cu fața alungită. Grace Kelly avea ochii albaștri, iar Marilyn Monroe avea o aluniță simpatică. Însă toate aveau o frumusețe clasică.
  • Ai punctat bine! Deși diferite, toate erau frumoase! Și toate aveau grijă de ele, să știi! Apăreau public și se îngrijeau să arate așa cum își doresc, fiind totuși ele însele. În plus, toate au făcut ceva memorabil. Le știm astăzi pentru că au ieșit din tipare, pentru că au jucat în filme și au făcut-o suficient de bine încât să rămână simboluri. Știi ce româncă mi se pare mie că a fost extrem de frumoasă mai ales prin reușitele ei?

Am stat câteva clipe să mă gândesc și a decis să-mi dea un indiciu:

  • Să știi că descoperirile ei ajută și astăzi femeile să se simtă bine în pielea lor, iar pielea lor să se simtă bine fiind purtată și răsfățată.
  • Prof. Ana Aslan!

Nu mi-a luat mult să-mi dau seama că era vorba despre cea care a preparat vitamina H3, un produs a cărui formulă avea la bază procaina. Ana Aslan a studiat modul în care procaina putea fi folosită în lupta împotriva îmbătrânirii şi a găsit compoziţia care să valorifice efectele acesteia asupra frumuseţii.

  • Ți-ai dat seama repede!
  • Îmi stimulați gândirea, am recunoscut eu.
  • Dar știi cum de fac asta?

Ca un copil, am întrebat:

  • Cum?
  • Având timp pentru mine. Pentru a veni la Operă, pentru a vorbi cu străini, pentru a citi și a afla despre lume. Pentru a avea grijă de pielea mea. Pentru a mă demachia și a folosi produsele potrivite pentru tenul meu. Știi? Pentru frumusețe, atât interioară, cât și exterioară trebuie timp. Știi cum poți să le arăți femeilor din viața ta că le apreciezi? Oferindu-le acest timp! Ajutând-le când au nevoie de tine. Având răbdare atunci când trebuie să-și învețe propriile lecții. Apropo, dacă o femeie îți spune că îi place un anumit produs sau folosește o anumită cremă, nu-i face cadou o alta, va avea impresia că nici nu ți-a păsat de ea. De exemplu, eu apreciez extrem de mult produsele de la Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice. Așa că ține minte, asta folosesc și nu aș schimba pentru nimic în lume!

Așa de tare mi-a plăcut conversația că am schimbat numerele de telefon. Iar acum când am aflat de faptul că Farmec a relansat recent gama Gerovital H3 Classic, mi-am amintit toată seara aceea. Mi-am amintit de cât de pătimaș spunea doamna că ”o femeie iubită și susținută, e o femeie frumoasă. Fericirea i se va vedea pe față si va avea timp pentru ea. Pentru pielea ei!

Din noua gamă Gerovital H3 Classic multe produse i s-ar potrivi doamnei, mai ales că aceasta se bazează pe complexul anti-age inovator H3, fiind compus din: Juvinity, Acid Hialuronic și Vitamina E.

Gama conține opt produse cosmetice clasificate pe trei categorii de vârstă (+35, +45, +55), cu rezultate antirid dovedite clinic.

  • Crema Intensiv Hidratantă (45+);
  • Crema Lift Hidratantă de zi (35+);
  • Crema Lift Restructurantă de noapte (35+);
  • Emulsia Hidratantă Demachiantă 2 în 1 (30+);
  • Crema Contur Ochi și Buze (35+);
  • Crema Antirid Nutritivă (45+);
  • Crema pentru ten matur, uscat, ridat (55+);
  • Crema Regenerantă pentru Mâini.
Sursa: www.farmec.ro

Când vom putea să ne întâlim în siguranță la o terasă sau un restaurant o voi invita pe doamna și îi voi face cadou și un produs 100% românesc, cum ar fi Crema Intensiv Hidratantă Gerovital H3 Classic care prin structura bogată în uleiuri şi grăsimi naturale reface stratul hidro-lipidic protector al pielii. 

Poate i-aș face cadou chiar mai multe. Îți scriam mai sus despre mâinile îngrijite ale doamnei. Sigur folosește o Cremă Regenerantă Pentru Mâini. Aș putea să o adaug și pe aceasta în punga de cadou.

Sursa: www.farmec.ro

Dacă stau să mă gândesc, cred că toate produsele din noua gamă i-ar pune un zâmbet pe chip. O să comand și pentru mama. Frumusețea clasică merită susținută!

Articol redactat pentru SuperBlog 2020

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer