Cea mai bună mâncare e cea pe care știi să o gătești

Nu sunt vreun mare bucătar. Recunosc că-mi place să stau un timp limitat în bucătărie și să am un rezultat delicios și, eventual, sănătos. 

Cum încerc să valorific timpul pentru muzică, blog, recenzii despre gadget-uri, nici la cumpărături în magazine nu-mi doresc să merg prea des. Mai ales atunci când știu exact ce vreau. Așa că dacă am șansa să comand o multitudine de produse de pe un site de încredere, iar acestea să fie și de calitate, sunt cel mai fericit!

Iată cum arată comanda mea de la Băcănia Tei, site-ul care ajută producătorii locali și încurajează consumul unei alimentații sănătoase:

Din aceste produse am optat să fac o salată adăugând ingredientele de la Băcănia Tei, care s-au simțit într-adevăr că sunt legume de la țară

Lângă am făcut un platou rapid din brânza sărată delicioasă și cașcavalul pe care l-am folosit, mai târziu, și la pizza. S-a întins ca un acordeon și a fost delicios!

Rețeta pentru pizza?

  • Cumperi un blat
  • pui toppingurile preferate de la Băcănia Tei
  • o adaugi în cuptor 15 minute la 180 de grade
  • o savurezi la un pahar de vin în fața unui film bun. 

Nu mi-a lipsit din comandă nici salamul AIVIA. Produse vegane pe care le-am testat și în trecut. Mă bucur că le-am găsit și la Băcănia Tei. 

Rețetele simple sunt preferatele mele: eficiente și gustoase. Dar dacă aș fi un bucătar renumit și extrem de priceput, parcursul meu ar fi acesta:

Cam așa văd eu Băcănia Tei. E de reținut că deocamdată fac livrări de produse proaspete doar în București și Ilfov, iar în restul țării expediază (deocamdată) doar produse neperisabile.

Sunt convins că te-ai lămurit că la Băcănia Tei găsești o gamă largă de fructe și legume, de lactate și ouă, de conserve, carne, mezeluri, de produse apicole și pâine proaspătă. Ce mă bucură pe mine este că apelează la producători locali. Atunci când cererea este pentru legume și fructe exotice vor apela și la producători non-locali, dar alegând în continuare calitatea.

Pe site găsești și cutii pregătite special cu legume sau fructe, dar poți și să alegi tu ce produse vrei. Chiar și să le combini. 

Să comanzi este foarte simplu, ai văzut și mai sus la bucătarul cel iscusit. Dar îți voi scrie aici pașii detaliat:

  • alegi produsele preferate
  • plătești cu cardul sau cash
  • trimiți comanda de pe computer sau telefon
  • te bucuri de produsele livrate rapid

De ce voi mai comanda de la Băcănia Tei?

 

  1. Produse pe care le apreciez. Nu sunt singurul care am dat recenzie pozitivă pe Facebook, înaintea mea erau multe altele, ceea ce înseamnă că fiecare client este tratat cu respect și cu atenție.
  2. Etic. Lucrează alături de cultivatori pasionați, producători și brutari care împărtășesc standarde ridicate de calitate.
  3. Sustenabil. Renunțând la ambalajele de plastic, livrările fiind făcute în ambalaje reutilizabile și biodegradabile, au grijă de planetă.
  4. Alimente proaspete, de sezon. Uneori produsele se mai pot schimba pe site tocmai pentru a fi cele de sezon, din culturi românești. Totuși, au grijă să nu lipsească produsele impotante, chiar dacă e vorba de fructe exotice.
  5. Livrare rapidă la tine la ușă. Nu pierzi timp în magazin sau pe drum. Produsele ajung direct la tine.

Nu știu despre tine, dar mie mi s-a făcut foame. Mă duc să tai o roșie, o ridichie, niște brânză, cașcaval și salamul vegan. Poftă bună! Știu că ori ai dat și tu iama în frigider, ori ești deja pe site să comanzi. Și nu te învinovățesc deloc!

Așa de poftă, iată încă o poză:

Articol scris pentru SuperBlog 2020.

Fotografiile din articol fac parte din arhiva personală, iar cele din clip sunt de pe site-ul Băcănia Tei.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer