iPhone X

Keynote-ul de aseară arată că tehnologia nu stagnează niciodată, iar rivalitatea naște competiție. Pentru cei care nu au urmărit acest Apple Event, rezumatul ar fi: Apple Watch este mai deștept și poate fi folosit independent cu ceva cartelă SIM microscopică, iPhone 8 și 8 Plus sunt evident mai performante (nu cu mult) și par să fie de fapt niște variante de 7S cu o altă denumire, iar pe final sub dictonul “one more thing”, ne este prezentat iPhone X sau o altă abordare a iPhone-ului, care marchează 10 ani de la lansarea acestuia.
Nu intru în detalii despre ce și cum fiecare, însă dincolo de brand și un marketing foarte bun, sunt micile lucruri care dacă sunt făcute cum și când trebuie, rezultă un telefon bun și stabil. Experiența personală din ultimii 7 ani pot confirma asta. Una peste alta, chiar mi-a plăcut ce-am văzut.
Prețurile sunt intr-adevăr ridicate, in special la iPhone X, însă lumea uită că și competiția are relativ același segment de preț (S8 – 750$ vs. iPhone 8 – 800$), iar ceea ce te face să îți dai salariul pe ultimul gadget, ține de preferințele, utilitatea și mofturile fiecăruia.
Personal nu trădez brandul și probabil aș face un upgrade la 6S sau 7 (și asta nu prea curând), iar de restul banilor m-aș bucura de un asfințit în Santorini alături de draga mea. Nu de alta dar viața se trăiește în clipe, nu în cipuri, iar pozele și mailurile se văd bine și fără Face ID. #Apple#iPhoneX

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer