My new single: The Way She Moves

Mă bucur să împărtășesc cu voi noua mea piesă “The Way She Moves”. Este o piesă compusă de mine și produsă de Gabriel Baruta (Mosquito Production).

Clipul a fost regizat de Matei Sopterean. A fost o experiența inedită, care a durat aproape 26 de ore. Echipa a fost una minunata. La filmari a participat si NAVI, care a jucat rolul uneia din fostele mele iubite. A luat rolul atat de în serios incat a mușcat din crucifix, iar apoi a facut baie în lapte. Nu se vede din cadre, deoarece nu am vrut sa facem un kitsch gen baia Cleopatrei, dar au fost literalmente vreo 30 de litri de lapte în acea cadă. O alta scena interesanta a fost cea în care eu a trebuit sa filmez intr-un tricou rupt, pantaloni subțiri si desculț pe asfalt, pe un ger cumplit.

10993131_787952834630297_1150816465985952995_o

În povestea asta am fost baiatul aventurier, care nu reuseste sa aiba o relatie stabila pana in momentul in care o intalneste pe Ea. In prima scena sunt doar eu in niste haine rupte, prăfuite. Sunt trist si abătut gandindu-ma ca am rămas singur. Siluetele tipelor trec prin fata mea ca si cum viața se derulează in fata ochilor mei. Apar apoi scene subiective arătând Interactiunea mea cu fiecare din fete. Apoi restul poveștii ne arata Interactiunea dintre mine si Fata care mi-a pus capac. Alexandra G. joaca acest rol si vreau sa ii multumesc pe aceasta cale. A fost excepțională. Matei Sopterean a fost regizor si D.O.P. la acest clip, iar scenariul este rezultatul colaborarii noastre. Eu am venit cu idei, iar Matei a conturat totul, exact asa cum trebuie.

Cred ca multi dintre cei care vor asculta piesa se pot identifica cu versurile melodiei. La urma urmei, cu toții speram sa întâlnim acea persoana misterioasa care ne incita în a o cunoaste mai bine, in a o dori tot mai mult.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer