Nemo Expres si atat !

O poate pati oricine si oricand insa cand incerci sa faci dreptate si pe deasupra sa mai spui si lumii intregi despre asta s-ar putea sa iasa cu scantei si sa realizezi ca traiesti intr-oi Romane corupta in care viata e ca un sf de neimaginat. Asta s-a intamplat si cu tipul despre care vreau sa va vorbesc care din intamplare il cunosc de ceva timp si stiu ca intotdeauna a avut incredere in serviciile de genul cand si-a cumparat diverse chestii electronice.

Pe scurt, şi-a trimis monitorul în service-ul eMag. Cînd a fost reparat, eMag i-a trimis monitorul acasă, prin curierat, respectiv prin Nemo Expres. De primire a semnat mama puştiului, care a întrebat dacă trebuie verificat înainte de a semna. De bună credinţă, femeia a luat de bun răspunsul omului de la Nemo Expres, care a spus că nu-i nevoie. Ghici ce? Cînd a ajuns acasă, omul nostru a desfăcut cutia şi s-a trezit că monitorul lui a luat un şut în plin.
Monitorul, desigur, s-a ales cu nişte zgîrieturi seriose, cu vreo cîţiva pixeli morţi, iar reparaţia ghiciţi cine o va suporta. Nu, nu Nemo Expres, că ei au primit semnătură la predare. Prin urmare, întrebarea logică e cine a buşit monitorul? eMag? Omul, că se plictisea şi s-a gîndit că nu-i mai trebuie calculator vreo cîteva săptămîni? Sau a avut grijă cineva de la Nemo Expres să-i dea un şut sănătos?

Ca si articolul de mai sus citat de pe blogul lu Subiectiv vin si eu cu o completare. S-ar putea ca eMag sa-si piarda din seriozitate pentru ca oricum am auzit cateva calificative negative la adresa lor cand vine vorba de a iti rezolva o problema cu un produs in garantie. Iar Nemo Expres ar trebui sa priveasca problema cu mai multa seriozitate si in loc sa faca atata scandal sa-i cumpere un monitor nou omului ca si-asa au bani cacalau. Cat despre faza cu stricarea imaginii eu vin sa spun un lucru pe care cred ca toata lumea il cunoaste: suntem o tara democrata in cara avem dreptul la libera exprimare ! Cred ca e timpul sa se faca dreptate pentru ca daca vii sa-ti bati joc de drepturile unui om si sa-l jignesti doar ca sa treci peste cacat cu pantofii curati asta inseamna ca nu traim intr-o tara civilizata iar codul bunului simt nu se aplica si la noi.. din pacate. Imi place ca acest eveniment a inceput sa fie sustinut si de alti bloggeri. Au mai scris despre asta Zoso si Subiectiv !

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer