Verbatim Store ‘n’ Go Pro USB Flash Drive [Review]

Noul meu stick este de la Verbatim. Deși sunt un fan înrăit Sandisk datorita designului și a performanțelor extraordinare (în ciuda prețului piperat), am decis să încerc și altceva. Modelul Store ‘n’ Go Pro esre un USB drive de dimensiuni mici, făcut să încapă în buzunarul tău. Nu este botocănos și îndesat precum Corsair Flash Voyager GT sau Kingston DataTravler R500. Spre deosebire de alte stickuri, care combină capacitatea cu designul grosolan pentru a-ți proteja datele, acesta este mult mai subțire și drăguț.

344300-verbatim-store-n-go-pro-usb-flash-drive-64gb

Stickul este făcut din plastic și metal, dar nu un plastic dur precum am văzut la Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 2. Plasticul ascunde metalul din interior, care poate fi văzut de-a lungul side-urilor. Mufa USB nu necesită capacel pentru că este de tipul celor care se retrag înăuntrul stickului, iar un LED albastru clipește tot timpul anunțându-te că acesta este pornit și conectat.

PRO

Criptare simplă de utilizat, cu zone publice și private. Garanție pe viață. Fară capac pentru mufa USB. Capacități de până la 64 GB. Raport preț-calitate foarte OK.

CONTRA

Performanțe cam lente.

CONCLUZIE

Verbatim Store ‘n’ Go Pro USB Flash Drive pune securitatea pe primul plan intr-o unitate de stocare de capacități mari și îți oferă garanție pe viață.

iPhone XS & XS MAx

iPhone XS & XS Max

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer