Muzica de devorat

Cu totii apreciem o muzica buna in orice imprejurare si in orice circumstante am fi, intrucat aflandu-ma in ipostaza de a asculta o astfel de muzica m-am gandit ca ar fi frumos sa va impartasesc si voua cateva din recomandarile mele sau cu alte cuvinte sa va ofer ( precum titlul spune ) muzica de .. “devorat” !

Asadar, incep prin a va prezenta albumul “Home”. In ciuda faptului ca este un album vechi vi-l recomand datorita melodiilor superbe si a versurilor scrise cu foarte multa sensibilitate. Este vorba de trupa Soul/Funk Simply Red, care in anul 2004 a scos albumul “Home”. Contine single-urile Sunrise, Home, Fake, pe langa alte cantece frumoase.

Al doilea album vi l-am mai recomandat intr-un articol anterior insa merita toata aprecierea si vi-l reamintesc aici. Este vorba de albumul de revenire al lui Maxwell ( Blacksummers’night ). Are numai piese una si una, iar daca vrei sa pregatesti o atmosfera romantica pentru partenerul tau pe ritmuri soul, acesta este probabil albumul de care ai nevoie.

Maxwell - Black summer night

Albumul pe care urmeaza sa vi-l prezint l-am descoperit acum cateva saptamani printr-o incercare de a gasi muzica similara cu cea cantata de Maxwell. Asa ca l-am descoperit pe Kem. Albumul se numeste “Album II”. Apreciez faptul ca unele piese nu au mai putin de 4 minute, ajungand chiar si la 6 minute de ritmuri soul/blues.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer