Radio Cafe – Un nou proiect radio

In ultima vreme observ ca radioul romanesc nu mai este ca inainte. Probabil datorita muzicii kitch, probabil datorita unui heavy-rotation de 2 lei. Sincer habar n-am de ce cand ascult un radio din afara totul se schimba. E foarte catchy, are emisiuni interactive si te inebuneste total atunci cand in playlist exista o piesa foarte veche de care ti-era dor. Revenind la FM-ul romanesc, sunt foarte putine radiouri care mi-au ramas la suflet (Radio21, Guerrilla, Romantic, RFI, EuropaFM) dar de curand am inceput sa ascult Radio Cafe. Este un proiect nou in Romania care aduce foarte multe chestii interesante in radioul romanesc. Muzici chill mai vechi sau mai noi neintrerupte de reclame, interventii, stiri sau orice altceva. Decat spoturi si muzica sau in alte cuvinte un fel de jukebox care iti ofera o ambianta placuta. Acum tot ceea ce imi doresc este ca radioul sa ramana asa si sa nu isi schimbe formatul. Cum este acum este foarte bine! M-a surprins in mod placut pentru ca in opinia mea este ceva foarte ok si era timpul pentru un astfel de radio in Romania. Se poate asculta pe net si in prezent in doar cateva locatii din tara (Pitesti, Buzau) dar reteaua se va extinde in orase ca Bucuresti, Constanta, Cluj, Brasov etc

1 comments On Radio Cafe – Un nou proiect radio

  • Da, si eu ascult. I-am descoperit accidental in drum spre Brasov pe 90.00 FM.
    Si din cauza ca eram plictisit de repetitia melodiilor si a cliseelor pe celelate posturi radio, m-am convertit la el (si pe colegii de munca).

    Si eu sper sa nu isi schimbe formatul, cu toate ca ma indoiesc: pe site-ul lor incearca sa prinda contracte de publicitate (vezi Ratecard).

    Numai bine!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer