Ce aplicații folosesc pe telefon

Safari

Aplicațiile de smartphone sunt în continuă dezvoltare și nimeni nu pare să observe că în era PC nu se punea accent pe dezvoltarea de progrămele care mai de care mai complexe. Există tot felul de aplicații care fac același lucru. Ca un exemplu concret, pentru Twitter există sute, poate chiar mii de aplicații cu ajutorul cărora să-ți citești twitturile sau să trimiți mesaje. Sau aplicații care comprimă mai multe funcții într-un singur loc. Exemplu aș putea să dau situația în care ori poți descărca aplicația oficială a unui post de radio sau poți descărca TuneIn Radio și poți avea o bază de date uriașă cu toate radiourile din lume. Îmi doresc ca unele aplicații să-și facă apariția și pe OS X/Windows pentru că nu mi se pare ok ca numai dispozitivele mobile să fie privilegiate în acest sens.

Revenind la tema de la care am plecat, hai să vă arăt cam ce aplicații folosesc eu pe telefon. Încerc să nu-mi încarc home screen-ul cu aplicații inutile sau pe care nu le folosesc astfel că mă rezum la strictul necesar și-mi mai rămâne spațiu berechet pentru fotografii și muzică.

1. Flipboard – un RSS reader la care-ti poti atașa pe lângă feed-uri și Facebook, Twitter, Instagram și alte servicii. Îmi place foarte mult interfața de magazine. Check it out!

2. Twitter

3. Facebook

4. Forsquare – pentru că check-in-urile de Forsquare sunt mai sociale și mai detaliate decât cele de Facebook

5. TuneIn Radio – ascult radio, podcast șamd

6. SoundHound – pentru găsit melodii. Când se întâmplă să nu găsesc melodia cu acesta atunci deschis Shazam. Deci Shazam îl folosesc doar în situații de urgență.

7. Wunderlist – to-do list

8. Pocket – cu aplicația asta citesc offline articole

9. RunKeeper – pentru jogging

10. AccuWeather – pentru vreme

Mai sunt câteva, insă merită menționate având în vedere că le folosesc mai rar. Tu ce aplicații folosești?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer