Facebook Stories: kitch-ul la modă

Vorbeam acum ceva timp despre asta. Nu s-au schimbat prea multe de atunci, în abordarea Facebook. Însă există o linie fină peste care orice companie, om sau business nu ar trebuie să treacă. Atunci când lucrurile funcționează ok și atunci când ai monopol asupra “feliei” tale, nu încerca să colorezi mai mult decât trebuie. Exact asta face Facebook acum în încercarea de a înghiți mai multi competitori (sau mai bine spus serviciile pentru care fiecare din companii s-a consacrat) și a avea monopol asupra internetului până la urmă. Si cand ti-ai pus asta în minte, atunci există riscul în a “înghiți” și trenduri proaste și fără sens.

Face-ți cunoștință cu Facebook Stories. Cea mai proastă idee de la dispariției CD-ului încoace. Un serviciu în care postezi fotografii și video ce se autodistrug în 24 de ore, iar oamenii sunt efectiv bombardați cu astfel de “povestioare” vizuale. Dacă există ceva mai dizgrațios, fără sens și nefolositor, vă rog să mă anunțați.

Facebook are un mare noroc în momentul de față: nu există un alt Facebook. Nu există competiție, când există monopol. Automat când ai un “pagini aurii” al internetului comprimată și marketată cum trebuie, competiția nu are cum să apară. Profitând de acest noroc, Facebook cred că își permite să facă orice pentru că oricum nu avem altă alternativă.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer