Tot ce vrei găsești pe Vindem-Ieftin.ro

Astăzi când m-am trezit și m-am uitat la tavan, am avut impresia că se apropie de mine ca într-o cameră din filmele horror când un personaj rămâne blocat, iar pereții îl strivesc. M-am ridicat repede! Tavanul nu-și schimbase poziția, nici pereții, nici ferestrele. Am avut doar o senzație minoră de claustrofobie. Îmi iubesc garsoniera, e micuță, însă asta nu contează întrucât am renovat-o pentru a avea confort. Am chiar și un spațiu dedicat studioului meu de muzică. Numai că uneori nu pot să nu mă gândesc ce bine m-aș simți într-o casă, cu câteva camere, una și pentru oaspeți. Cu o curte imensă în care să am și zonă de relaxare, cu o pergolă acoperită de viță de vie, iar lângă, să am arbuști și alte plante care să te încânte doar când te uiți spre casă.

Toată viața am locuit la bloc, am copilărit în apartament, iar de când m-am mutat în București stau într-o garsonieră care mi-e tare dragă, dar chiar și așa tot îmi amintesc de vacanțele în care stăteam săptămâni întregi la țară și lăsam natura să mă invite la visare. Îmi amintesc că, mic fiind, am creat o casă din carton și am strigat cât mă țineau plămânii: „Aici o să locuiesc eu când voi fi mare!”. Acoperișul era strâmb și prea plin de lipici, iar mama, inginer fiind, a venit lângă mine, s-a uitat la căsuță și a spus:

– Eu zic să pui țiglă metalică, altfel o să-ți intre apa-n casă! Măcar ai decorat-o frumos, ce ai folosit?

Erau pietricele de tot felul de mărimi lipite și între ele desenasem cu carioci colorate. Am răspuns ca un adevărat profesionist:

– Cum ce? Nu vezi? Piatră decorativă!

Atunci am știut că dacă voi locui vreodată la casă voi avea grijă ca acoperișul să fie de calitate, iar casa mi-aș îmbrăca-o în piatră decorativă, poate chiar și pe stâlpi. Mă gândesc că aș putea să folosesc piatră decorativă și în interior, poate chiar un perete întreg din baie pentru un efect rustic.

Sursă: Pixabay

Să trec de la garsonieră la casă e un gând care mă inspiră la visare și imaginație. Ar fi un efort inițial, dar apoi, m-aș bucura de mai mult spațiu, de grătare făcute cu prietenii în curte, aș mânca struguri și alte fructe sau legume pe care mi le-aș cultiva. La apartament nu-ți faci griji decât de cum decorezi, ce vopsea folosești, ce gresie, faianță și parchet alegi. Pentru casă trebuie să te gândești dacă vrei mansardă, trebuie să analizezi ce opțiuni ai pentru construcția gardului, poate faci mai multe etaje și trebuie să iei în considerație și construirea scărilor. Procesul e mai dificil, dar cu siguranță și satisfacția e pe măsură. În plus, nu trebuie să ne lăsăm copleșiți, ci să găsim soluții pentru orice ne propunem. De aceea, eu, dacă m-aș muta de la garsonieră la casă, aș proceda astfel:

  1. Aș stabili cu un arhitect cum vreau sa arate casă. Să fie așa cum mi-am imaginat-o, dar și practică, ei având o viziune completă datorată experienței.
  2. Aș stabili cantitățile și materialele de care am nevoie.
  3. Aș apela la Vindem-Ieftin, despre care deja știu de când mi-am renovat garsoniera.
  4. Materialele ar ajunge în siguranță la mine și echipa de muncitori s-ar apuca imediat de construcție.

Cine sunt Vindem-Ieftin.ro?

O Casă de Comenzi prin care poți comanda online materiale de construcții, la un preț mult mai bun decât în depozitele clasice. Aceștia sunt brokeri care colaborează cu producătorii. Având o relație constantă cu aceștia reușesc să negocieze cele mai bune prețuri, ceea ce tu, ca simplu cumpărător nu ai avea cum să reușești, tu fiind privit ca un cumpărător final, iar prețurile pe care le primești vor fi pe măsură.

De ce aș alege Vindem-Ieftin.ro?

  1. Cumperi totul dintr-un singur loc, prin comandă, iar acestea ajung direct la tine, indiferent unde te afli.
  2. Ofertele sunt personalizate în funcție de cantități și locațiile unde trebuie să ajungă. Nu mai alergi ca disperatul prin magazine, ca apoi să plătești și costuri ascunse cum ar fi spațiul de depozitare, manipulare, logistică sau alte cheltuieli suplimentare.
  3. Ai consultanță și ajutor din partea echipei Vindem-Ieftin, tocmai pentru ca procesul să-ți fie ușurat. Comunicarea transparentă și sinceritatea sunt esențiale în orice relație, chiar și în cele de acest fel, care țin de business. Poți găsi pe site detalii despre echipă, evoluția pe ani, dar și recenzii video

Apropo, de curând am văzut că au și mai multe facilități pentru grupul V.I.P.

Pe site găsești posibilitatea de a afla cum poți întra în grupul V.I.P.

În momentul în care apeși pe „Vreau grup dedicat” vei fi întrebat câteva detalii despre ce fel de materiale cauți, dacă ai mai cumpărat sau nu prin intermediul Vindem-Ieftin. Poți suna bineînțeles și la numărele de telefon ale consultanților pe care le găsești tot pe site pentru a afla detalii. 

E important de știut că pot face parte din grupul V.I.P clienții care:

  • au cumpărat o singură dată și doresc sa achiziționeze produse din minimum 5 categorii din portofoliul Vindem-Ieftin;
  • au cumpărat de minimum două ori și doresc să achiziționeze produse din minimum 3 categorii din portofoliul Vindem-Ieftin.

Eu deja îmi imaginez cum ar suna o conversație cu un consultant de pe Grupul V.I.P de pe Whatsapp.

– Se pare că acum fac parte din gruparea „Visare, informare și promptutudine”?

– Cum adică?

– Adica e grupul în care pot visa cât vreau căci voi primi imediat informațiile de care am nevoie pentru că sunteți extrem de promți și atenți cu nevoile noastre?

– A, sigur că da. Suntem atenți cu toți clienții indiferent dacă fac parte din grupul V.I.P, dar da, acesta oferă:

  • Consultanță de specialitate prioritară cu privire la lista de materiale;
  • Răspuns rapid adaptat nevoilor identificate;
  • Centralizarea informațiilor într-un singur loc;
  • Economisirea timpului;
  • Condiții speciale cu privire la pachetul de produse și livrare;
  • Status Livrare în timp real.
     

Intuisem deja toate acestea, căci văzusem pe site poza:

– Ați primit lista mea cu materiale, nu-i așa?

– Sigur, vom negocia cele mai bune prețuri și vom reveni imediat cu un răspuns.

– După confirmare care e pasul următor?

– Ca materialele să ajungă la adresa indicată direct de la producător. Dacă aveți orice întrebare pe parcurs o puteți scrie și pe grupul VIP de pe Whatsapp, aici îl putem adăuga și pe producător, dar și pe constructor dacă este nevoie pentru a avea o comunicare ușoară și să primiți toate răspunsurile într-un singur loc, astfel totul este centralizat și clar pentru toți cei implicați.

Cam așa ar decurge conversația! Aș primi răspuns la întrebările mele, aș afla ce e pe stoc și ce nu, cât durează până ajung la mine anumite materiale și ce preț va trebui să plătesc. Iar cel mai tare m-ar bucura faptul că n-aș pierde timp nici să alerg prin magazine după materiale, dar nici să primesc răspunsuri, căci aș avea prioritate.

Dacă tot am ajuns la lista de materiale, sunt convins că pe aceasta s-ar afla cele necesare pentru fundație și structură, dar și cele pentru instalații electrice și sanitare. Aici m-aș sfătui cu constructorii, electricienii și instalatorii, dar și cu cei de la Vindem-Ieftin pentru a alege cea mai bună variantă.

În ceea ce privește acoperișul știi deja cât țin la calitate așa că aș alege un producător consacrat pentru a mă bucura de calitate premium. Probabil aș alege țigla metalică Wetterbest într-o nuanță de albastru aprins pentru a simți că cerul se oglindește în casa mea.

Aș opta pentru ferestre mari care să permită luminii să pătrundă în casă, căci nu poți avea inspirație fără lumină. Aș avea și multe corpuri de iluminat atât în casă, cât și în curte pentru a mă bucura de atmosfera vie și plăcută pe care o oferă lumina indiferent de oră. Și la mansardă aș alege să am multe ferestre panoramice mai ales că nu afectează aspectul acoperișului.

Pentru a-mi împrejmui curtea aș alege șipcă metalicăcăci se montează ușor, ține mult și necesită întreținere minimă. În ceea ce privește piatra decorativă, aș alege o culoare deschisă, asemănătoare cu marmura pentru eleganța pe care mi-o inspiră.

Casa e prilejul de a-ți îndeplini cele mai interesante fantezii. E șansa să alegi un pavaj într-o nuanță aprinsă sau o gresie cu model atipic sau una elegantă care imită lemnul.

Ce e și mai fain? Că pe toate le găsești pe Vindem-Ieftin.ro. Dă frâu liber imaginației, căci resurse de a găsi tot ce-ți dorești, există! Poate vrei saună, poate vrei un sistem complet de acoperiș sau să-ți construiești o terasă fascinantă. Nu e foarte tare că le poți comanda pe toate dintr-un singur loc, fără stres și cu o grămadă de beneficii? Eu zic că merită să-ți faci casa așa cum ți-o dorești!

Articol scris pentru SuperBlog 2020

Sursa fotografiilor la care nu s-a menționat în articol este Vindem-Ieftin.ro

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer